برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذا‌ها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید.

 

پودر چیلی یکی از ادویه‌های مکزیکی می‌باشد که به خاطر نزدیک بودن با ذائقه ما ایرانی‌ها می‌‌تواند در بسیاری از غذاهایمان کاربرد داشته باشد. این ادویه‌ی خوش‌عطر و بو خوراک‌های گوشتی یا مرغی و مخصوصا خوراک‌هایی که حبوبات داخل آن است مثل خوراک لوبیا چیتی را بسیار خوش‌طعم و لذیذ میکند.

امیدوارم این ادویه را درست کنید و از آن به عنوان طعم دهنده به غذاهایتان استفاده کنید.

 

مواد لازم:

پودر پاپریکا: ۲ قاشق غذاخوری
پودر زیره: ۱ قاشق چای‌خوری
اورگانو: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۱ و ۱/۲ قاشق چای‌خوری
پودر پیاز: ۳/۴ قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه:

۱. حالا همه‌ی ادویه‌ها رو داخل یه کاسه بریزین.

۲. مواد رو با هم مخلوط کنین و ادویه شما حاضره. میتونین پودر چیلی‌ای که درست کردین رو تست کنین و در صورت وم مقدار ادویه‌های داخلش بر طبق سلیقه‌تون تغییر بدین.

نکات:

برای تهیه پاپریکا کافیه فلفل دلمه‌ای‌های قرمز رنگ رو خرد کنید و خشک کنید. بعد هم پودر کنید. این پودر پاپریکای شیرین هست که برای عطر و رنگ غذا‌ها استفاده میشه. اگه بخواید کمی تند باشه میتونید کمی فلفل قرمز هم همراه فلفل دلمه‌ای خشک کنید و پودر کنید.
در رابطه با اورگانو باید بگم که اسم دیگه اش پونه‌ی کوهی هستش پس اگه جایی به اسم اورگانو پیداش نکردین حتما به این اسم هم دنبالش بگردین.

روش درست کردن پودر چیلی - ادویه خارجی مکزیکی

چطور پاپریکا درست کنیم

پودر ,هم ,قاشق ,فلفل ,رو ,۱ ,کنید و ,پودر کنید ,خشک کنید ,۲ قاشق ,کمی تند ,پودر پاپریکای شیرین ,تهیه پاپریکا کافیه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه مبانی نظری وپیشینه تحقیق دانلود رایگان قالب پاورپوینت package-file آپ موزیک دانلود آهنگ جدید irbostan مرکز خرید دام زنده smsreson2 آموزش کاردستی - آموزش بافت - خیاطی مريم mahdiehborji